...me kry punë!

NSH "AKS AGENCY"

Ndërmarrja Shërbyese " AKS AGENCY " ju ofron :

PËR SHITJE DHE QERADHËNJE
- Shtëpi
- Villa
- Banesa
- Troje/
- Zyra / Lokale Afariste
- Depo moderne etj.
Oferta të përshtatshme për secilin. Ne kemi zgjedhje për ju.

Ju Mirëpresim .

Agjencioni për Patundshmëri:
N.SH. " AKS AGENCY "
Tel : 045 903 902 ; 044 361 089
E-mail : aks-agency@hotmail.com

Adresa:Prishtinë 10000,
Kosovë
Tel:045 903 902, 044 361 089
Email:aks-agency@hotmail.com
 

Shpallje nga ky biznes