...me kry punë!

DYER, DRITARE, PARKET, SHKALL TAVANI KERAMIK

Me marrëveshje
 
044816139Publikuar më 02 Prill ora 09:53 nga Valmir Gjilan, Pajisje shtëpiake & Interier, Dyer & Dritare

DYER DRITARE ( mbi 60 lloje te dyerve te mbrendshme )
LAMINAT GJERMAN ( mbi 70 lloje te laminatit ).....
PARKET
KERAMIK(PLLAKA,MERMER etj)
SHKALL TAVANI

OFROJM MATERIAL DHE MARRIM VETURA TE NDRYSHME DIESEL
VETURA LE TE JETT PREI 2002 deri 2009 por wetem DIESELGJINDEMI NE GJILAN (n'rrugg t'Ferizajit ) dhe VITI (n'rrugen 2 korriku)


Kontakktooo ne 044816139 & 049816139

ose edhe ne EMAIL walit0o@msn.com

Me tMira >>>....

Kontakto publikuesin

Valmir

Gjilan, ,
Kosovë

044816139
Publikuesin mund ta kontaktoni vetëm nëpërmjet numrit të telefonit.
comments powered by Disqus