...me kry punë!

Libra te shkolles fillore (klasa e 1,2,3,4,5,6,7,8 etj etj

Me marrëveshje
 
049331433Publikuar më 18 Qershor ora 17:10 nga Libra Prishtinë, Shërbime profesionale, Të tjera

Shes libra te shkolles fillore :

Klasa e 1) Leximi,Matematika(fletore pune),Ed.shoqrore +Abetare
Klasa e 2) Leximi,Matematika(fletore pune),Gj.shqipe,Ed.shoqrore,Anglishte (fletore pune)
Klasa e 3) Gj.shqipe,Leximi,Dituri natyre,Matematikat,Ed.shoqrore,Ed.muzikore,Anglishtet
Klasa e 4) Gj.shqipe,Matematikat,Historia,Dituri natyre,Leximi,Ed.shoqrore,Anglishtet,
Klasa e 5)Leximi,A.tekniku,Matematikat,Gjeografia,Historia,Gj.shqipe,Ed.qytetare,Ed.muzikore,K.figurative,Biologji
Klasa e 6)Ed.qytetare,Histori,Gjeografi,Fizika,Gj.shqipe,Leximi,A.Figurativ,Matematika (fletore pune),Ed.fizike,Ed.muzikore,Teknologjia,Bilogji
Klasa e 7)Leximi,Kimia,Gjuha shqipe(fletore pune),Ed.muzikore,Gjeografia,Fizika,Ed.qytetare,Biologjia,Matematika (fletore pune),Teknologjia,Arti figurativ,historia,Fizik(fletore pune), Kimia.
Klasa e 8)Teknologjia,Matematika,A.Figurativ,Biologjia,Kimia (fletore pune),Kimia,Gjeografia,Historia,Ed.qytetare,Gj.shqipe,Leximi,Fizika,
Gjithashtu shes edhe :

1.ATLLAS GJEOGRAFIK
2.SISTEM PERIODIK
3.PROBLEME matematikore (Skender Berani)
4.Kompjuteret dhe informatika (350 faqe)
5.Letra vizlluese
6.Orar mesimore
7.Hartimore

Shes edhe lektyrat shkollore sic jane :

1.Verorja
2.Njeriu i blerte
3.Nje leter e humbur
4.Sikur te isha djal
5.Enderra e korbit
6.Bageti e bujqsi & Lulet e veres
7.Vallja e shkronjav
8.Po
9.Qyteti i pikepyetjeve
10.Xixellonjat e vogla
11.Lushi si askushi
12.Legjenda dhe rrefime per Skenderbeun
13.Lushi ne kopshtin e magjepsur
14.Pse Gjirafa ka gjafe te gjate
15.Beni ecen vet
16.Sikur te isha djale.

Te gjitha keto libra jane te perdorura vetem nga une.
Kane nje cmim shum te lire.
Ju mirepres.

Kontakto publikuesin

Libra

Prishtinë, 10000,
Kosovë

049331433
Publikuesin mund ta kontaktoni vetëm nëpërmjet numrit të telefonit.
comments powered by Disqus