...me kry punë!

Shitet toka

Me marrëveshje
 
044 948 262 Publikuar më 29 Qershor ora 12:27 nga Jeta IbraPrishtinë, Patundëshmëri, Truall (Tokë)
: Ka qasje në rrugë

Shitet toka ne rrugen Prishtine - Gjilan.Toka gjindet afer rruges dhe e cila eshte e pershtatshme per biznes me veprimtari te ndryshme...Toka posedon 34 ari....dhe nga kryeqyteti eshte larg afer 25 km...

Kontakto publikuesin

Jeta Ibra

Prishtinë, 10000,
Kosovë

044 948 262
comments powered by Disqus